top of page

AKUPUNKTUR

Akupunktur

kan fjerne smerte, uro,

sygdom og ubalancer

i kroppen.

Akupunktur er en del af den Traditionelle Kinesiske Medicin og er i dag den mest anvendte form for komplementærbehandling i Danmark.

 

Filosofien bag akupunktur er en holistisk tankegang, hvor kroppen er fuld af vital energi - Qi, som skal cirkulere frit i kroppen.

 

Hvis energien blokeres, kan der opstå smerte, uro, sygdom eller andre former for ubalancer. Ved at stimulere de rigtige akupunkturpunkter på kroppens meridianbaner, aktiveres energien.

 

Ved hjælp af sterile engangs akupunkturnåle på udvalgte punkter på kroppen, kan balancen i kroppen genoprettes og kroppen bruger således sin egen energi til at hele sig selv.

Immunforsvar, energi

og velvære

Akupunktur styrker immunforsvaret, giver energi og velvære. Gennem tiden er millioner af mennesker verden over, blevet overbevist om akupunkturens fantastiske effekt og overbevisende resultater på en lang række lidelser.

I 1979 blev akupunktur officielt anerkendt som behandlingsform af Verdenssundhedsorganisationen WHO.

 

Akupunktur virker på næsten alle lidelser, men det er WHO´s vurdering, at ikke alle er modtagelige overfor behandlingsformen.

 

WHO har udarbejdet en liste over lidelser, der med stor sandsynlighed kan behandles med akupunktur.

 

Listen er udarbejdet på baggrund af erfaring og akupunktur er i de senere år blevet meget udbredt i dele af det konventionelle sundhedsvæsen.

 

Akupunktur bruges nu inden for områder som f.eks. graviditet og fødsel, hvor fødeafdelinger tilbyder akupunktur som smertelindring og til at berolige den fødende.

Se udpluk af WHO's liste over lidelser som med fordel kan behandles med akupunktur.

bottom of page