top of page

Pige, 14 år

Jeg har spillet fodbold i flere år; trænet 3-4 gange om ugen. 

I sommeren 2017 får jeg smerter i knæ og lægge. Jeg får kramper.

En ortopæd undersøger mig og konklusionen er: kompartment syndrom i begge lægge.

Efteråret 2017 bliver jeg opereret i begge lægge. Nu, et år efter operationen, har jeg stadig smerter i mine lægge og kan ikke spille fodbold længere og det er smertefuldt at gå på trapper. Min mor og jeg har derfor kontaktet Trine. Med en kombination af akupunktur og ionterapi, har Trine givet min krop fornyet energi. Mine muskler er ikke så spændte længere og smerterne i læggene er aftaget. På min første løbetur efter 2 kombi-behandlinger havde jeg færre smerter end jeg plejer. 

 

Jeg kan anbefale Trine som behandler. Hun er meget opmærksom på mig som person og hun forklarer hvad hun gør.

Mand, 74 år

Mand, 79 år, diagnosticeret som 67-årig med Parkinsons. Tiltagende skæv i kroppen, ludende til højre, hævede ankler.

Startede akupunkturbehandling hos Trine som 77-årig.

Allerede samme dag efter første behandling rettede kroppen sig op, og virkningen varer cirka 3 uger efter hver behandling. Ødemerne i læggene er væk efter behandlinger, når behandlingen gentages hver 3.- 4. uge. Udover de specifikke behandlinger er Trines efterfølgende massage velgørende, afslappende og lindrende for en krop, der er anspændt og smertefuld  af Parkinsons.

Kvinde, 36 år

Jeg fik mit livs bedste akupunktur behandling af Trine Sten Dybdahl fra Nordic Qi Akupunktur i går. Jeg kom med knæsmerter, søvnproblemer og en krop lidt ude af balance. Jeg mærkede tydeligt at Trine ramte præcist 'bulls-eye' i samtlige meridian-punkter (hvilket jeg sjældent har oplevet hos en akupunktør). Efter behandlingen var jeg noget groggy og om aftenen blev knæsmerte virkelig slem. Jeg faldt i søvn 20.30 og vågnede kl 7.00. Udhvilet og uden den mindste smerte i knæet.

Pige, 8 år

I marts  slog jeg midt knæ på skiferie fordi jeg vældede.

og jeg kunne ikke strejke  eller boje det.

og det har gjort undt lige siden.

men så kom jeg til Trine og fik 7 nåle i mit knæ

og så havet jeg ikke længer

undt i midt knæ men

jeg kan stædig væk mærke nålen.når jeg strejker mit ben.

Kvind, 67 år

Den mest overraskende effekt, jeg har haft af akupunktur, er, at den konstante smerte, jeg gennem flere år har haft i mit venstre håndled p.g.a. slidgigt i en af håndrodens knogler, er så meget forbedret, at jeg har fravalgt en ellers planlagt operation, hvor man ville fjerne knoglen. Derud over har Trines akupunktur gjort underværker på min spændingshovedpine, givet større flow i kroppen og ikke mindst et utroligt velvære og en masse energi!

Kvinde, 29 år

Jeg har vært hos flere forskjellige akupunktører, Trine er bare best! Hun tuner inn på deg og din kropp, fornemmer godt hvor hun kan sette gang i ting og vet å forklare, hva det er som foregår. Kan på det varmeste, varmeste, varmeste anbefale nordic qi akupunktur. Løp og kjøp! Trine har hjulpet meg i gjennom sykdom men også hjulpet meg med tips og triks til livet generelt. Trine er profesjonell, avslappet og engasjert i sitt arbejde.

Kvinde, 36 år

The best acupuncturist in town. Holistic, experienced and extremely precise analysis, diagnostic as well as treatment. I am pregnant in 2nd trimester and Trine helped me with knee pain, insomnia and balancing my energy.

Kvinde, 47 år

Hej. Jeg er en kvinde på 47 år, som har fået akupunktur hos Trine.

Jeg havde svært ved at sove, havde ondt i mine knæ og en forfærdelig snurren i armene.

Efter få behandlinger med korte mellemrum forsvandt det og i dag får jeg akupunktur efter behov.

Det har været en rigtig god oplevelse at komme hos Trine.

Man for forklaring på alt og følger sig i trygge hænder..

bottom of page