top of page

BEHANDLINGEN

Akupunkturbehandlingen indledes med en samtale om, hvad du ønsker hjælp til og hvilke symptomer du har.

 

Hver eneste patient er unik og behandlingen tilrettelægges lige så unikt ift. til valg af akupunkturpunkter ud fra Traditionel Kinesisk Medicin’s principper.

Jeg optager journal ud fra samtalen, benytter mig af puls- og evt. tungediagnose for at få et billede af hvilke symptomer og evt. ubalancer der er i kroppen. Ud fra samtalen stiller jeg den kinesiske diagnose og sammensætter behandlingen.

Nålene er tynde sterile engangsnåle på 0,2-0,3 mm, som skal sidde i 20 min.

Det gør ikke ondt at få sat nålene. Nogle mærker en prikken når nålen passerer igennem huden og bagefter en summen eller sitren omkring nålen, nogle gange mærker man en effekt et andet sted i kroppen.

Ifm. behandlingen rådgiver jeg dig om, hvad du kan være særlig opmærksom på vedr. kost, søvn og motion for at få det bedste resultat.

Antallet og hyppigheden af behandlinger afhænger af hvilke symptomer, der er tale om, hvor længe man har haft dem og hvordan man reagerer på akupunkturen de første gange.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig for en uforpligtende samtale, om akupunkturbehandling kunne være en mulighed ifm. det du ønsker hjælp til.

bottom of page