top of page

Kan akupunktur afhjælpe for tidlig sædafgang – præmatur ejakulation?

December 2017  |   Trine Sten Dybdahl

Genkender du følelsen af at være utilstrækkelig – ikke en rigtig mand?

De fleste mænd kan ikke undgå at blive ramt af for tidlig sædafgang mindst en enkelt gang i deres liv.

Nogle eksperter mener, at det rammer op til 20 – 30 procent af alle mænd og det er på ingen måde unormalt. Selvfølgelig kan dette være til stor gene, når man befinder sig i situationen, men sker det ikke så tit, så er der ingen grund til at være bekymret.

Hvis det derimod sker meget tit eller hver gang, man har samleje er det en kæmpe frustration for både manden og hans partner. Jeg har mødt par, som har kæmpet en forgæves kamp – en slidsom kamp specielt for manden, der ofte føler sig utilstrækkelig og mindre værd som mand.

 

Akupunktur har vist sig at være et stærkt redskab 
Det er min erfaring, at problemet kan afhjælpes efter ganske få akupunkturbehandlinger – og der skal ikke sættes nåle i de nedre regioner. 
Tilbagemelding fra mand efter 4 akupunkturbehandlinger: Efter at have prøvet akupunktur, kan jeg holde tilbage på min sædafgang og tage det roligt. Det krævede nogle behandlinger, men det var det hele værd.

Definition: Præmatur ejakulation kan defineres ved at mand får udløsning, inden der er gået ét minut efter indføring af penis i skeden.

Syre-base balancen
– hvor sur er du blevet?

Læs her.

bottom of page